Cercar

Inici

Festa de Cloenda de les Escoles Esportives Municipals i II Jornada d'Esport Inclusiu


FESTA DE CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS I II JORNADA D'ESPORT INCLUSIU

L'Institut Municipal de l'Esport organitza la festa de cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada participativa d'esport inclusiu el pròxim dissabte 27 de maig de 9 a 14 h. Totes les activitats tindran lloc al Palau Municipal d'Esports Son Moix, excepte l'exhibició de patinatge, que es durà a terme al pavelló Joan Seguí, i l'exhibició de gimnàstica rítmica, que es realitzarà al pavelló Toni Pizà.

Els alumnes de les 16 escoles municipals realitzaran exhibicions i tornejos de les activitats que s'han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l'IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que participen a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A hores d'ara, prop de 3.000 infants d'edats compreses entre els 4 i els 16 anys estan inscrits a les escoles municipals que organitza l'Institut Municipal de l'Esport. Els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines esportives, introduir valors mitjançant l'esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d'hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment es posaran en valor l'aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l'impuls a l'esport base que desenvolupa l'IME.

Cal recordar que les escoles d'exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

Activitats participatives i II Jornada d'Esport Inclusiu

La segona Jornada d'Esport Inclusiu, dirigida per la Fundació Rudy Fernández, tindrà lloc a la façana del Palau Municipal d'Esports de Son Moix el dia 27 de maig de 9 a 14 h. S'hi desenvoluparan activitats obertes per a totes les edats amb l'objectiu de promocionar l'esport inclusiu i d'impulsar l'esport adaptat. Les activitats participatives que es desenvoluparan durant el matí són: bàsquet amb cadira de rodes, voleibol adaptat, boccia, goalball, i minigolf adaptat; així mateix comptarà amb la participació de l'equip de bàsquet de l'Associació Discaesports, que realitzarà una exhibició de 10.30 a 12.30 h.
Entre d'altres activitats ludicoesportives, els infants podran conèixer nous esports com el hoquei herba o el tir amb arc, i gaudir del circuit de cotxes amb pedals, un rocòdrom i dos castells inflables, que estaran a disposició de tots els nins i nines.
Les empreses i les entitats que col·laboren en aquest esdeveniment esportiu són:
BMN Sa Nostra, Fundació Rudy Fernández, Hoquei Herba Illes Balears i Mian. L'IME vol expressar el seu agraïment especial als clubs, les federacions i les empreses implicats en l'esdeveniment i que desenvolupen una labor de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els infants

Duració: 27 de maig de 2017.
Horari: de 09:00 a 14:00.


Data darrera modificació: 2 de juny de 2017

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815