Cercar

Inici

Programa d'Activitats Dirigides (PAD)

Què es el PAD?

El PAD és un sistema obert d'activitats que inclou totes les de fitnes i d'aiguagim de Son Moix, Germans Escalas i S'Estel, i l'accés a piscines i gimnasos de totes les instal·lacions municipals.

Entre d'altres avantatges, podreu decidir entre 17 activitats, amb diferents horaris setmanals a les tres instal·lacions, i accés lliure a 9 piscines i 5 gimnasos dels poliesportius municipals en horari d'abonats.

Un complet programa obert i flexible que us permetrà decidir quina activitat, on, com i quan fer-la.

17 activitats sense llistes d'espera

El programa inclou les següents activitats: aiguagim, abdominals, estiraments, cardiotò, condicionament físic, CFG, manteniment, entrenament en suspensió, entrenament en circuit, estiraments, entrenament funcional, fit dance, GAC (glutis, abdominals i cames), gimnàstica suau, gimnàstica universal, HCF, ioga, pilates i taitxí.

Per a qui?

Aquest nou programa està dirigit a persones majors de 15* anys i té com a principals objectius millorar el servei d'activitats dirigides, facilitar la flexibilitat horària i incrementar l'oferta esportiva als usuaris.

*Accés als gimnasos d'abonats a partir dels 16 anys.

Preus

El preu mensual per a les persones empadronades a Palma és de 48 € i, de 61,50 €, per a les no empadronades.

El PAD també es pot renovar per a un període de dos mesos consecutius, amb un preu de 88 € per a empadronats a Palma i de 112,50 € per a no empadronats.

La tercera opció, de tres mesos consecutius, té una quota de 122 € per a persones empadronades i de 158 € per a no empadronades.

Descomptes

Segons l'Ordenança reguladora de preu públic vigent l'IME aplica els següents descomptes per a persones empadronades a Palma:

Descompte del 90%

· per a persones de 65 anys o més, en horari de 8 a 17 h.
· per a persones amb diversitat funcional, amb discapacitat igual o superior al 33%, pensionistes per incapacitat total, permanent absoluta i gran invalidesa, i pensionistes per orfandat.
· per a famílies monoparentals amb ingressos iguals o inferiors al salari mínim interprofessional (SMI) x 1,5
· per a famílies nombroses amb ingressos iguals o inferiors al salari mínim interprofessional (SMI) x 3

Descompte del 50%
· per a joves de fins a 25 anys
Descompte del 25%
· per a famílies monoparentals amb ingressos superiors al salari mínim interprofessional (SMI) x 1,5
· per a famílies nombroses amb ingressos superiors al salari mínim interprofessional (SMI) x 3

Inscripcions
La primera inscripció en aquesta modalitat PAD s'haurà de tramitar de manera presencial a les oficines de Son Moix, Rudy Fernández, Son Hugo, Germans Escales o S'Estel, a partir de dia 10 de desembre.
Les renovacions es podran tramitar també de manera telemàtica, amb targeta IME o targeta ciutadana, a través de l'Oficina Virtual del web corporatiu:
http://ime.palma.cat > oficina virtual > pagament d'abonaments i cursets > PAD (mensual, bimensual o trimestral)


Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 26 de novembre de 2019

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815