Cercar

Inici -> Palma Habitada

Palma Habitada

PalmaHabitada

Av. de Gabriel Alomar i Villalonga, 18
07006 Palma de Mallorca
Teléfono: 971 723284 / 971 214197
Dirección electrónica: palmahabitada@palma.es
Horario de atención al público: de lunes a viernes de 9:00 a 14:00 h.

El programa Palma Habitada es va crear per a donar el grau de confiança necessària als propietaris d'habitatges a Palma que els animés a tornar a introduir dins el circuit de lloguer els habitatges que tenien tancats a causa de la manca de seguretat que el mercat immobiliari els donava.

Així, el programa incloïa tot un seguit de garanties i ajuts dirigits als propietaris que, juntament amb el fet de l'impuls de l'Ajuntament de Palma aconseguiren donar-los la necessària confiança que va fer que aquests aportessin un gran nombre d'habitatges al programa. Els immobles podrien ser destinats a un rang de la població de la ciutat que tenia serioses dificultats per a accedir a un habitatge a un preu raonable.

Des de la seva creació fins als darrers temps, l'evolució i la influència del programa en el mercat del lloguer a Palma, ha estat sempre positiva, ara bé, la situació actual del mercat immobiliari ( on es conjuguen una bonança econòmica amb una mínima oferta d'immobles a baix preu) ha fet que el programa hagi perdut, als darrers anys, influència al mercat i atractiu per als propietaris.

Per tot plegat, l'Ajuntament de Palma va decidir la finalització del programa de lloguer Palma Habitada.

Pel que fa als expedients actius a la data de l'acord, es preveu que aquest segueixin baix l'empara de les garanties del programa fins a la seva extinció.

Data darrera modificació:25 de setembre de 2018