Cercar

Inici

La façana de Cort llueix el llaç vermell per a visibilitzar la lluita contra l'estigma del VIH-sida

1 de desembre de 2021

SIDAFaçana

Palma com a ciutat està adherida a la Declaració de París des de l'any 2018

El lema del Dia Mundial d'enguany és "Posar fi a les desigualtats. Posar fi a la sida, posar fi a les pandèmies"

Palma, 1 de desembre de 2021.- El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, i altres membres de la corporació municipal i representants d'entitats que treballen a Palma contra el VIH-sida Joan Viver (Alas), Xavier Mesquida (Metges del Món), Pedro Català (Siloé) i Emelinda Guirau (Creu Roja) han participat en la penjada de la llaçada de color vermell amb motiu de la celebració avui del Dia Mundial de Lluita Contra el VIH-sida.

A més, avui horabaixa a partir de les 17.30 hores la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de color vermell.

Enguany el lema del Dia Mundial contra el VIH-sida és "Posar fi a les desigualtats. Posar fi a la sida, posar fi a les pandèmies" i té per objectiu comunicar la importància de l'accés equitatiu als serveis de salut i l'enfortiment de les accions de primer nivell d'atenció per a la salut.

La campanya fa una crida a prendre mesures urgents per a mantenir els serveis essencials de prevenció i atenció al VIH-sida, que la pandèmia de la covid-19 i la seva resposta hagi pogut causar als diferents països.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2021

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815