Cercar

Inici

El parc de la Riera s'omplirà d'activitats dia 11 de desembre per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

1 de desembre de 2021

DiaInternacionalPersonasDiscapacidad

L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha acabat un programa amb activitats esportives, taules informatives, tallers, Barridiades de l'IME i un circuit de Policia Local

Pastor: "Convid la ciutadania a assistir a aquesta festa, que ajuda a prendre consciència sobre el canvi de perspectiva que implica l'accessibilitat universal"

Palma, 01 de desembre de 2021.- El parc de la Riera serà l'escenari del conjunt d'activitats que s'han programat pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Amb motiu d'aquesta celebració l'Àrea d'Infraestructures ha programat aquest divendres, dia 3 de desembre, la il·luminació de blau dels edificis de Cort i del castell de Bellver.

Dissabte que ve, dia 11 de desembre, l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha programat activitats contínues per a totes les edats entre les 10.00 i les 14.00 hores al parc de la Riera.

Així, a les 10.00 hores se celebrarà la marxa "Milla Accessible" a l'interior del parc.

A partir de les 11.15 hores la companyia Sa Boira oferirà un monòleg i posteriorment se celebrarà una activitat de contacontes a càrrec de la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears (FSIB).

A més, des de les 10 hores tindran lloc al parc de la Riera activitats contínues com l'exhibició d'esports adaptats, taules informatives i tallers d'associacions, el circuit de la Policia Local i un taller de llengua de signes per a famílies i una Barridiada organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport.

La tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, fa una crida a participar en aquesta festa i recorda que, a més, enguany la celebració coincideix amb la tria de Palma com a ciutat finalista per a optar al Premi Ciutat Accessible 2022.

"L'accessibilitat universal implica un canvi de perspectiva i contribueix a fer de Palma una ciutat més inclusiva. Aquest divendres coneixerem si Palma resulta guanyadora del Premi Ciutat Accessible 2022, que reconeix l'esforç per a esdevenir una ciutat sense obstacles", ha dit la regidora.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2021

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815