Cercar

Inici

13 entitats participen en la II Trobada d'Entitats de la Salut a la qual es presentà el Pla general

2 de desembre de 2021

enti13

Elena Navarro: "L'entorn de la ciutat és determinant per a la salut de les persones i per això és important incloure la perspectiva de salut a la revisió del Pla general "

L'Àrea de Model de Ciutat presentà la revisió del Pla general al Centre Flassaders davant més de20 persones representants de diferents associacions i entitats relacionades amb la salut i les cures

Palma, 2 de desembre de 2021.- Un total de 13 associacions, institucions i entitats participaren ahir horabaixa en la II Trobada d'Entitats de la Salut: "Ciutat del futur", que se celebrà al Centre Flassaders entre les 18 i les 20 hores.

L'acte, comptà amb la intervenció de la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, i de la regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, que presentà la revisió del Pla general juntament amb el seu equip.

Navarro destacà la importància que té el codi postal a la salut de la ciutadania. "L'entorn de la ciutat és molt més determinant per la salut del que pensam i per això és tan important incloure la perspectiva de la salut a les polítiques de Model de Ciutat", va dir la regidora.

Aquesta trobada sectorial, se celebra per segona vegada, i per primera vegada en format presencial, reuní unes 25 persones i té per objectiu crear un espai de debat entre entitats i associacions dedicades a la salut que permeti intercanviar experiències i establir futures sinergies i col·laboracions entre elles. De fet, totes les entitats acordaren celebrar una tercera trobada l'any 2022.

A la taula rodona celebrada ahir varen intervenir també tècnics de la Conselleria de Sanitat i l'investigador de l'Idisba (Institut d'Investigació Sanitària de les Balears) Toni Colom, que ha col·laborat amb altres projectes de l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament.

Les entitats participants varen ser les següents: ABADIP (Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris), Juguesca, ConArtritis, ABACCO, Centre de Salut Escola Graduada, ADIBA (Associació de Persones amb Diabetis de les Illes Balears), Alcer (Associació de Lluita contra les Malalties del Ronyó), Creu Roja Balears, Departament de Promoció de la salut de la Conselleria de Salut, Associació Espanyola contra el Càncer de Balears, Associació Asperger de Balears, Palma Compasiva, IDISBA (Institut d'Investigació Sanitària de Balears).

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2021

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815