Cercar

Inici

L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat sembra 26 arbres nous als carrers del Viver i millora la qualitat de l'arbrat

2 de desembre de 2021

arbrat

Aquests dies s'ha culminat una actuació de reordenació dels escocells als carrers del Mestre Bretón, del Mestre Falla i del Mestre Vives sembrant 26 arbres d'espècies noves, que podran créixer en millors condicions

Pastor: "Continuam fent feina carrer a carrer per a anar millorant amb petites actuacions la qualitat dels arbres de les barriades"

Palma, 2 de desembre de 2021.- L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma ha culminat aquests dies una intervenció al barri del Viver per a substituir l'arbrat més antic i amb més problemes de creixement per un total de 28 arbres nous de l'espècie Eugenia myrtifolia als carrers del Mestre Vives, del Mestre Falla i del Mestre Bretón. En concret, el nombre d'arbres en aquests tres carrers ha passat de 9 arbres a un total de 26.

En aquest sentit, la tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha valorat aquesta actuació com una passa més per a anar millorant les barriades. "Continuam fent feina carrer a carrer amb petites actuacions que milloren la qualitat de l'arbrat de la barriada", ha dit.

L'actuació que ha conclòs aquests dies ha consistit a reubicar els escocells de l'arbrat a un únic costat d'aquests carrers i construir nous escocells més amples i que protegeixen millor els arbres per tal d'evitar així la interferència amb els vehicles i les edificacions existents, que impedien un creixement òptim de l'arbrat.

D'aquesta manera es garanteix que aquests tres carrers puguin tenir arbres més alts i més grossos que contribueixen a millorar la qualitat urbana d'aquesta barriada i aportar més ombra. A més, aquesta actuació millora també l'accessibilitat.

Data darrera modificació: 3 de desembre de 2021

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815