Cercar

Inici

EMAYA i Ecoembes presenten l'espot "Un dia redó" per a conscienciar sobre el reciclatge dels envasos

5 de juliol de 2022

Presentació espot Ecoembes

El batle de Palma, José Hila, i el president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, han assistit avui a la presentació de l'espot publicitari Un dia redó, sobre la recollida selectiva i el reciclatge dels envasos.

L'acte ha tingut lloc a la Sala Augusta de Palma i ha comptat també amb la presència de Xavier Balangué, gerent de zona d'Ecoembes, i de Paco Mulet, de la productora La Perifèrica, autors de l'audiovisual.

El batle, José Hila, ha recordat "la feina constant" que s'ha de fer des de les administracions per a "recordar la importància de reciclar i reutilitzar i, sobretot, de reduir els residus". "Treballam en aquesta línia per a construir una ciutat més sostenible on tothom ha de col·laborar". Hila ha posat en valor la feina que fan "les famílies", molts cops motivades "pels infants, que estan molt conscienciats".

La realització de l'espot ha estat possible gràcies al conveni entre EMAYA i Ecoembes, que ha finançat la producció de l'audiovisual. Se n'han fet diverses versions, d'un minut, de 20 segons i també de 10 i de 6 segons per a difondre a través de les xarxes socials.

L'espot de 20 segons es difondrà a través d'IB3 televisió a partir de la setmana que ve.

L'objectiu d'aquesta producció és contribuir a incrementar la recollida selectiva d'envasos, conscienciant la ciutadania perquè ho faci, donant una imatge positiva i alegre de l'acció de separar els envasos i dipositar-los en el contenidor groc. Amb Un dia redó es vol transmetre la idea que el nostre dia serà millor si separam els envasos i es pretén contribuir a integrar aquesta acció en la nostra rutina diària.

Recordem que l'any 2021 a Palma es varen recollir 8.320 tones de residus d'envasos a través del contenidor groc, el que suposa un increment del 5,61% amb relació a 2020. La recollida d'envasos no ha deixat de créixer des que es va implantar el contenidor groc a la ciutat, però encara té marge per a continuar creixent. Per això, iniciatives de comunicació i conscienciació com aquestes són molt importants.

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2022

© Patronat Municipal de l'Habitatge - RIBA Avinguda de Gabriel Alomar 18. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 723284 - 971 710940 | Fax: 971 720815